de Pró

dé Pro je delikátní a cenově přístupná alternativa k francouzskému šampaňskému je vyráběna metodou „Método Tradicional“ (známou také jako méthode champenoise), což je stejný proces, jaký se používá při výrobě pravého šampaňského. Cava podléhá druhému kvašení v lahvích, což probíhá pouze v zákonem povolených oblastech, a dozrává v lahvích po několik měsíců. Před opuštěním sklepů jsou lahve otevřeny metodou „degollamiento“, aby se odstranily usazeniny. Cava je druhým nejpopulárnějším a nejprodávanějším šumivým vínem na světě, hned po šampaňském. Prémiová Cava De Pró je kombinací tradice a modernity a její název „De Pró“ ve španělštině znamená „oceňováno pro svou kvalitu“. Pochází z oblasti Penedès, která má ideální klimatické podmínky pro pěstování hroznů pro Cava vína.

%s ...
%s
%image %title %code %s