
Emperor Rum
Emperor Rum představuje sofistikované spojení mauricijských stařených rumů, vytvořené s důrazem na tradici a odborné řemeslo.
Emperor Rum představuje sofistikované spojení mauricijských stařených rumů, vytvořené s důrazem na tradici a odborné řemeslo.
Podle rodinné kroniky to byli Amable Grallet a jeho žena Ophélie, kdo v roce 1877 založil farmu zaměřenou na pěstování obilovin a stromů.
Don Pancho se narodil na Kubě před více než 76 lety. Padesát let svého života zasvětil studiu, výzkumu, vývoji a výrobě rumu.
Některá jména jsou zkrátka předurčena... Antoine Poircuitte nese odkaz svého dědečka, který byl destilatérem, a s nímž sdílel hluboce zakořeněné znalosti destilace.
Hacienda Coloma - malebné rodinné sídlo v blízkosti kolumbijských pralesů, proslulé svou dlouhou tradicí pěstování a zpracovávání kávových zrn vysoké kvality.
Ti Arrangés de Ced' je fantasticky osvěžující spojení ultraprémiového ovoce a výjimečných exotických rumů
Hors d’Âge Trésors kolekce od La Maison du Rhum představuje vzácné a dlouhozrající rumy z jedinečných zásob prestižních palíren.
Kolekce Discovery od La Maison du Rhum je osvěžujícím výletem do světa tří historických rumových škol – anglické, španělské a francouzské.
La Maison du Rhum je francouzská značka, která nabízí jedinečnou kolekci rumů ze světově proslulých i méně známých, exotických oblastí.
Společnost La Maison du Rhum s hrdostí představila na konci roku 2024 svou exkluzivní kolekci XO Tradition.
Páté vydání kolekce „The World’s Collection“ od La Maison du Rhum opět přináší unikátní výběr rumů z celého světa.
La Maison du Rhum přináší již šesté pokračování své prestižní edice „The World’s Collection"l
Melasa je tmavý, hustý sirup, který vzniká při zpracování cukrové třtiny nebo cukrové řepy
Sudová síla (cask strength) označuje destiláty, které jsou lahvovány přímo z destilačních sudů, bez ředění vodou.
Cukrová třtina (Saccharum officinarum) je vysoká tropická tráva, která pochází z jihovýchodní Asie, konkrétně z oblastí Nové Guineje a Indonésie.
Column Still, neboli kolonový destilační přístroj, je moderní zařízení používané pro kontinuální destilaci alkoholu, jako je whisky, rum, vodka a gin.
Pot Still, neboli kotlíkový destilační přístroj, je tradiční zařízení používané k výrobě whisky, rumu, koňaku a dalších prémiových destilátů.
Andělská daň je pojem, který označuje ztrátu alkoholu, která vzniká během procesu zrání destilovaných nápojů, jako jsou whisky, rum, nebo jiný alkohol
Uncle Val's je ultraprémiový americký gin, inspirovaný italskými kořeny, vyráběný z přírodních ingrediencí. Nabízí čtyři jedinečné varianty.
Tequila je mexický destilát vyráběný výhradně z modré agáve. Její historie sahá více než 400 let zpět a dnes je symbolem mexické kultury.
Kirk and Sweeney je luxusní dominikánský rum inspirovaný legendárním pašeráckým škunerem, který během prohibice převážel karibský rum do USA.
Koňak je ušlechtilý francouzský destilát, který si získal světovou prestiž díky přísným výrobním pravidlům a dlouholetému zrání v dubových sudech.
Rum je alkoholický destilát vyráběný z cukrové třtiny, konkrétně z čerstvě vylisované šťávy nebo třtinové melasy.
Whisky je alkoholický destilát vyrobený z obilovin, který zraje v dubových sudech. Je známá svou bohatou historií, rozmanitými styly a jedinečnými chuťovými profily.
Gin je destilát na bázi obilného lihu, který je ochucen jalovcem a dalšími bylinami a kořením (tzv. botanicals).
Mezcal je mexický destilát vyráběný z různých druhů agáve, který je známý svou charakteristickou kouřovou chutí.